De motor en scooterdragers van Camper Snijders

Zijn betaalbaar, op maat gemaakt en afneembaar.

De M-Classic scooterdrager Premium. Het onderstel van deze drager is gemaakt van staal welke is gegalvani-seerd om roesten te voorkomen. De goten en beugel zijn gemaakt van aluminium. Deze scooterdrager is voorzien van de Premium lichtlijst en belastbaar tot 150 kg. De M-Classic kan direct gemonteerd worden op bijvoorbeeld een Al-Ko chassis of een (verstevigde) chassisverlening. De M-Classic wordt standaard geleverd als bouwpakket en kan één scooter vervoeren.

De *scooterdrager wordt geleverd met;

één scooter en twee fietsen tegen meerprijs.

*Wij adviseren voor het vastzetten van de scooter, een stuurfix of een scootervastzetset mee te bestellen, deze worden niet meegeleverd met de drager.

Schuifbare scooterdrager Fiat Ducato X250

De schuifbare scooterdrager kan naar links verschoven worden, waardoor de rechter achterdeur geopend kan worden. Deze schuifbare scooterdrager is te monteren op een bus, model Fiat Ducati X250 (tot 4 meter), Peugeot Boxer Y, Citroën Jumper Y vanaf 06/06.

Deze schuifbare scooterdrager is erg makkelijk te verwijderen van de buscamper.

Haal meer uit uw kampeerauto met een trekhaak

Ongetwijfeld weet u hoe heerlijk het is om erop uit te trekken met uw kampeerauto. Als u een trekhaak aan uw kampeerwagen bevestigt, beleeft u nog meer plezier aan uw vakantievoertuig. Door een trekhaak ontstaat de mogelijkheid om een drager te bevestigen en zo op een veilige manier uw (elektrische) fiets of scooter mee te nemen. Ideaal om de naaste omgeving van de vakantiebestemming mee te verkennen.

En wat te denken als de paarden-, boot-, of motortrailer meegaat. Ook dan kunt u uiteraard niet om een trekhaak heen. Zoals bij iedere trekhaak, zijn ook aan het gebruik van de kampeerautotrekhaak, wettelijke eisen gesteld.

Sinds 2003 is Memo Handelsonderneming expert in het leveren van kampeerauto trekhaken (camper trekhaak) en vanaf 2004 werken deze met een modulair systeem voor de meest voorkomende kampeerauto trekhaken. De trekhaak en de chassisverlenging worden apart geleverd waardoor de consument veel meer keuzemogelijkheden heeft. Deze door Memo handelsonderneming ontwikkelde en geproduceerde trekhaken passen bijvoorbeeld altijd op een chassisverlening.

De voordelen van trekhaken met chassisverlening zijn;