Waxoyl behandeling

Een Waxoyl behandeling voor uw camper, caravan of auto.

Waxoyl Glaze Gard,

18 maanden garantie op glans en kleur van de lak van uw camper, caravan of auto. De lak van uw camper, caravan of auto wordt door Camper Snijders met professionele producten van Waxoyl behandeld. Om krasjes weg te werken wordt de camper gepolijst zodat de oorspronkelijke kleur zoveel mogelijk terug komt. Na deze behandeling worden de lak poriën gereinigd met Waxoyl Preclean, de voor behandelde laklaag wordt vervolgens behandeld met Waxoyl Glaze Gard. Waxoyl Glaze Gard bevat hoogwaardige polymeren die diep in de lak trekken, hierdoor worden de lak poriën en kan het vuil de lak niet meer indringen.

Waxoyl Glaze Gard behandeling bestaat uit,

Het hechtmiddel kruipt in de voor behandelde lak poriën en vult deze op waardoor vervuilde objecten niet meer in de lak kunnen dringen, denk aan hars van bomen, zouten, UV-straling etc. Ook bij hoge temperaturen werkzaam.

De toplaag zorgt voor een glad oppervlak hierdoor is de camper, caravan of auto makkelijk te reinigen. Het inbranden van vogel uitwerpselen wordt door Waxoyl Glaze Gard vertraagd, deze dienen wel direct verwijderd te worden met Waxoyl 3 in 1. Dit product haalt vuil en uitwerpselen weg en herstelt de eventuele beschadigde toplaag. Waxoyl 3 in 1 is te verkrijgen bij uw dealer.

Wat betekend deze behandeling voor u, naast een glanzende camper of caravan?